No al negoci de la mort

La Federació Local de la CGT de Manresa com a sindicat implicat en la defensa del DDHH i les llibertats de totes, davant els darrers dramàtics fets succeïts a Melilla, i les menyspreables manifestacions del president del Govern, diem:

melilla marruecos masacre sanchez cgt

NO hi ha justificació possible, ni però que valgui davant el genocidi passiu que les mans blanques de G7, NATO’s, UE’s, EEUU’s, etc o el nom que es vulguin dir a aquestes organitzacions criminals i estats que estan perpetrant sistemàticament contra les persones migrants amb la complicitat de tercers. És ignominiós que un president de govern que es diu Socialista i Obrer pugui arribar a fer determinades declaracions enfront de les horroroses imatges deshumanitzadores dels cossos de persones negres amuntegades mortes o agonitzant davant la passiva mirada dels funcionaris espanyols i marroquins a la frontera sud.

La qüestió dels desplaçaments d’un lloc d’origen cap a una altra destinació, és quelcom com natural a qualsevol espècie animal. La seva regulació, control o imposició obeeix a perpetuar les màximes de qualsevol poder estatal, sotmetre i dominar a altres éssers humans mitjançant la violència més brutal i despietada. Recordem que el monopoli de la violència el té l’Estat, emparant-se en qualsevol justificació per executar-la d’acord amb els interessos de les classes altes i els reis de cada moment.

Aquesta Federació Local, vol recordar i denunciar totes i cadascuna de les morts, documentades i no documentades que de manera terroríficament habitual s’estan donant a les “fronteres” terrestres i marítimes d’aquest Estat i de tots els altres. Nosaltres no entenem de fronteres, sabem que qualsevol mur s’ha d’ensorrar si volem ser lliures i derrocar aquells que les defensen.

Animem a totes les companyes interpel·lades a fer públic el seu malestar. Fins que no acabem amb l’última frontera, les morts continuaran succeint-se i nosaltres, les persones que produïm la riquesa de la qual aquestes persones que dominen la violència institucional s’apropien, no la podem normalitzar perquè nosaltres no som com ells.

El negoci de la mort NO FORMA PART DEL NOSTRE IDEAL DE SOCIETAT.

Salut i llibertat.

Secretariat Permanent. Federació Local CGT Manresa

Spread the love

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *